Salon motocikala EICMA 2009 MILANO - 23.11.2009.

 
P I A G G I O

Piaggio grupacija predstavila se na sajmu motocikala EICMA 2009 s vrlo širokom paletom inovacija i modela.

Piaggio USB (Urban Sport Bike), prototip koji predstavlja evoluciju, naime radi se o vozilu s'rešenjima koja su potpuna inovacija na tržištu skutera i motocikala. Lako upravljiv, lagan i kompaktan, Piaggio USB pruža izuzetnu praktičnost, ekonomičnost i zabavu. USB nudi tri različite izvedbe: jednosed, dvosed i top-box za prevoz većih tereta.
Pokreće ga hibridni pogon u kombinaciji sa 2T GDI agregatom spojenim sa električnom ‚‚mašinom‚‚ naprevljenom inovativnom, kvalitetnom nanotehnologijom daje vrhunske performanse i vrhunsku pouzdanost.
Lithium-polymer baterije od 2.5 Kw/h se mogu puniti iz gradske električne mreže, a garantuju radijus od 50 km između punjenja. Predviđa se da bi ovo vozilo moglo električnim pogonom osigurati maksimalnu brzinu veću od 100 km/h, a krstareću od 60 km/h.
Potrošnja goriva je zanemarljiva, svega 1,5 litara na pređenih 100 kilometara.
Piaggio USB je lagan i zabavan za vožnju, jednom rečju eco-društveno-korisno vozilo.

 
V E S P A

Vespa je predstavljena u punom svetlu, izuzetan spoj snage i elegancije u kombinaciji sa novim agregatom Quasar 300 i.e. ostavlja bez daha, Vespa GTV "Via Montenapoleone" – tipično za Vespu.

 

 

 

 

 

 


 
G I L E R A

GP 800 i 2010 godine zasijaće pravim sjajem, daleko moćan 75 HP 90° V-twin, 839 cc, agregat, pouzdan i snažan, čini GP 800 najmoćnijim i najbržim skuterom na svetu.
Model za 2010 godinu dobiće moderan stil, sa novim i elegantnim akcentom na funkcionalnošću.
Gilera GP 800 je napravljena da zadivi. Poseduje impresivan, dinamičan i čist dizajn inspirisan italijanskom motociklističkom tradicijom.
Snaga, brzina i ubrzanje su bez premca, to čini GP 800 nepobedivim na putu.
 
 
 
 
 

Aktuelnosti  |  O nama  |  Ponuda motocikla  |  Dodatna oprema  |  Dilerska mreža  |  Servisna mreža  |  Prijatelji  |  Kontakt

Copyright © 2007-2010. UPP All rights reserved. design by IMS